Om PerB Cars

PerB Cars har en spændende historie i Silkeborg. Denne historie og rejsen gennem livet blev i foråret 2016 illustreret på bedste vis af brand-ART v/Lise Thinggard Larsen. Lise fik til opgave at skildre firmaets lange liv i billeder, og det er lykkedes hende rigtig godt. 

Hele historien startede i 1963, hvor Per B.'s far Knud B. Christensen startede selvstændig på Lyngbygade med service af Saab og Morris, interessen for biler kom ikke et fremmed sted fra, idet Knuds far Jens var forretnings chef for Toyota.

Knuds forretning udviklede sig til Triumph og Sunbeam forhandling, BP tankstation og i 1971 blev det til Mazda forhandling/service og i 1986 kom Suzuki forhandling/service til, samtidig med at Per B. overtog firmaet. I 1987 flyttede Per B. firmaet til Kastaniehøjvej og i forbindelse med erhvervelsen af Ford forhandling/service i 2002 flyttede Per B. hele firmaet til Randersvej. Det blev til 10 år inden en flytning var nødvendig pga. motorvejens tilblivelse, så i 2012 blev et helt nyt bilhus opført på Kejlstruphøjvej, her blev det til flere tiltag, bla. blev sønnen Casper B. Christensen ansat i 2016 og PerB Leasing, Hyundai forhandling/service,  One2move Biludlejning og Tectyl center kom til.

I 2019 starter en ny forretningshistorie for Per B. Christensen og sønnen Casper B. Christensen  med PerB Cars og PerB Finans, hvor fokus er flexleasing og finansiering af nyere brugte biler.

Hvorfor skal du handle med os?

Troværdighed
Service
Gode priser
Stort udvalg

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK