Flexleasing

Fordelen ved flexleasing er, at du - efter endt periode - ejer en bil, hvor værdien ikke er påvirket af registreringsafgiften. Det giver straks muligheden at sælge bilen i hele Europa. Ved flexleasing afskriver du kun på bilens værdi og ikke på afgiften.

Flexleasing kræver et mindre kapitalbehov ved opstart, øger muligheden for at komme til at køre i din ønskebil og du kender den månedlige ydelse i hele perioden.

Flexleasing gennem PerB Cars er din mulighed for at køre mest komfortabelt og smart, uden at skulle finansiere bilens fulde værdi.

Med flexleasing kan du nøjes med at betale helt ned til 0,5%/md af bilens samlede registreringsafgift (ved køb skal den fulde afgift på 85% - 150% af din drømmebil betales ved indregistrering).

Det er med flexleasing muligt at betale registreringsafgiften for den periode du kører i bilen uanset om det er 12, 24 eller 36 mdr. Du betaler kun registreringsafgift for den periode du har bilen.

Fakta

 • Mindre pengebinding i bil end ved traditionelt bilkøb.
 • Du betaler kun registreringsafgift for den periode leasingaftalen løber.
 • Registreringsafgiften afregnes med 2%, 1% eller 0,5%/md af den fulde afgift (afhængig af bilens alder).
 • Mulighed for at skifte mellem flere biler (f.eks. cabriolet til sommer og SUV til vinter).
 • Når bilen skal sælges, vil der være flere købere (der er ikke registreringsafgift på bilen, så den kan også sælges til en køber i udlandet).
 • Mindre værditab, eftersom der kun afskrives på bilens værdi uden registreringsafgift.
 • Lavere beskatningsværdi på firmabiler, der er mere end 3 år gamle.
 • Billigere bilforsikring (bilen skal kun forsikres for bilens værdi uden registreringsafgift).
 • Faste månedlige udgifter
 • Ingen KM begrænsning
 • Vi byder gerne på din nuværende bil 
 • PerB Cars samarbejder med autoriserede forhandlere i hele Europa, og klarer hjemkøb af din drømmebil altid ud fra dine specielle ønsker.

PerB Cars tilbyder

Både privat- og erhvervsleasing som flexleasing, hvor du kan få en lækker bil at køre i, uden at du skal finansiere bilens fulde værdi. Send trygt en uforpligtende forespørgsel eller kontakt os telefonisk vedrørende den bil, som du kunne tænke dig, så finder vi sammen den leasingløsning, der passer dig bedst.

 

Splitleasing

 

Spar beskatning af fri bil, og spar penge for virksomheden med en splitleasing. Splitleasing er en god idé for dig, der kører både privat og arbejdskørsel i din bil. Leasingmodellen kaldes også for deleleasing, og er er fordel, hvis du kører mindst 60% erhverv og max. 40% privat.

Leasingaftalen splittes op i to identiske aftaler, én til dig og én til firmaet, og du betaler kun for de kilometer, du reelt kører privat.

PerB Cars står for oprettelsen af en elektronisk kørebog med GPS, der registrerer kilometerfordelingen. Det er simpelt, og du sparer penge.

Sæsonleasing

 

Er for dig, der vil have den bedste bil i forhold til om det er vinter eller sommer, men sæsonleasing kan du selv bestemme leasingperioden, og du betaler kun for de måneder du kører i bilen. Du kan med andre ord køre i en åben muskelbil om sommeren, og så skifte til firehjulstrækkeren eller den eksklusive stationcar om vinteren.

Kontakt PerB Cars og vi finder den helt rigtige løsning til dig.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK