Finansiering

Fordelagtig finansiering

Få et godt tilbud på lån til din ønskebil

Hos PerB Cars finder vi den bedste løsning til dig i forhold til dit bilønske og behov.

PerB Finans tilbyder konkurrencedygtige billån til en rente, der ofte er lavere end de danske pengeinstitutters og mulighederne for at få den mest optimale løsning er mange med vores samarbejde med Europas store bank, Santander.

Et billån med en udbetaling på minimum 20% kan anbefales dig, der har brug for en ny bil, som du ønsker selv at eje.

Du tilbydes en attraktiv rente, uanset om du vælger variabel- eller fast rente, og du opnår et skattemæssigt rentefradrag af lånet. Såfremt du med tiden finder ud af, at du ikke vil finansiere din bil på denne måde mere og der er plads til indfrielse af lånet, kan dette naturligvis også lade sig gøre efterfølgende.

En ekstra tryghed ved dit billån ved Santander/PerB Finans, er at du har mulighed for at tegne en SAFE forsikring, med en sådan forsikring kan du betale af på lånet, selvom du skulle være uheldig at bliver arbejdsløs eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Hvis du kommer ud for en skade, dækker forsikringen din låneydelse pr. måned, i op til et år ad gangen. I tilfælde af dødsfald, vil forsikringen dække en indfrielse af lånet (dog max kr. 750.000).

Tag en snak med os, inden du beslutter dig for den endelige finansiering af din nye bil.

PerBFinans

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK